Pestolasagnette
Denne slenger du sammen på 15 minutter. Mens den står i ovnen kan du skjære opp en salat og ta oppvasken. Enklere blir det ikke 🙂
Det er enkelt å doble oppskriften om du skal ha til fler, eller du kan servere noen gode rundstykker, scones eller brød til.


Til 2-3 personer, trenger du:
– 2-3 kyllingfileter
– 1 paprika
– 1 boks mais
– 2 gulrøtter
– 1 boks matyoghurt (gresk)
– 1 glass pesto
– 170 g pasta, helst fullkorn eller havre
– ost til gratinering
Slik gjør du:
– Sett ovnen på 200 grader
– Kok pastaen etter anvisning på pakken
– Skjær kyllingen i små biter og grønnsakene i små terninger
– Stek kylling med salt og pepper
– Ha i gulrøtter, paprika og mais
– Rør 1 ss mel inn i yoghurten og ha det i pannen
– Smak deg fram med pesto, jeg brukte nesten et helt glass
– Krydre med salt og pepper om du synes det trengs
– Vend inn pastaen og hell alt over i en ildfast form
– Ha over ost og stek på midterste rille i ca 30 minutter

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.
Linda og Anniken
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!