Krydret kylling i wraps

Jeg har nesten alltid wraps liggende i kjøkkenskapet, for det er så  kjekt at det kan fylles med så mye forskjellig. Raskt og godt 🙂 Denne gangen prøvde jeg meg frem med kylling i en “yoghurtsaus”, og det ble supergodt! Jeg brukte denne gangen en paste jeg fant på en innvandrerbutikk, noe ala red curry. Men du kan også krydre yoghurten selv, med f.eks. paprikapulver, spisskummin, basilikum etc.

Til 2 personer trenger du:

2 – 3 wraps (spørs hvor mange dere spiser)

2 kyllingfileter

3 ss. matyoghurt (eller tyrkisk yoghurt)

En god paste eller krydder

Oppskjærte grønnsaker, f.eks. agurk, løk, tomat, paprika, salatblader, mais, ananas

Slik gjør du:

– Skjær kyllingen i små biter.

– Bland yoghurt og paste/krydder, og ha kyllingen i blandingen.

– Kutt alle grønnsakene.

– Stek kylllingbitene til de er gjennomstekte og yoghurtsausen har trukket inn.

– Varm wrapsene etter anvisning på pakken.

– Legg kylling og grønnsakene på en wrap, rull sammen og nyt. 🙂