Tacograteng med speltlomper

Taco slår aldri feil hjemme hos oss, og vi spiser det som regel en gang i uken. I dag spiste vi en annen varient av tacomiddagen, nemlig tacograteng med speltlomper. NAM!

[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[one_half]

Du trenger:

400 g. karbonadedeig

1 boks hakkede tomater

2 ss tomatpure

1 finhakket rødløk

3 fedd finhakket hvitløk

1 pose tacokrydder eller 2-3 ss hjemmelaget tacokrydder

Speltlomper

1 dl melk

1/3 ts muskatnøtt

1 ts maizena

150 – 200 g. cottage cheese

Revet ost

[/one_half]
[one_half_last]

Slik gjør du:

– Stek karbonadedeigen og ha i hakkede tomater, tomatpure, rødløk, hvitløk og tacokrydder.  La dette surre mens du lager resten.

– Rør ut maizenna i litt av melken og sett bort så lenge.

– Varm opp resten av melken med muskattnøtt. Melken skal ikke koke.

– Rør deretter inn maizenna og cottage cheese. Rør godt.

– Smør en ildfast form og legg karbonadedeig, hvit saus og lomper lagvis. I min form la jeg karbonadedeig, hvit saus, lomper, karbonadedeig, hvis saus, lomper, karbonadedeig.

– Strø revet ost på toppen.

– Stekes ved 200 grader i 15 – 20 min.

– La retten hvile noen minutter før du nyter et herlig måltid. 🙂

Retten er veldig god alene, men kan også serveres med en salat eller kesam til.

[/one_half_last]

 

[posts_carousel title=”Nyheter i samme kategori” item_count=”12″ category=”all” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply