Speghetti med kremet saus og kylling

Kremet saus uten å bruke fløte 🙂 Melk og ost gjør denne sausen utrolig god og noe magrere og sunnere enn fløte som vanligvis brukes i slike pastasauser.

Til to personer, trenger du:

– 2-3 kyllingfileter

-2 dl amerikansk blanding (frossen)

– 2 ss smør

– 4 ss hvetemel

– 2 dl revet ost

– 1 ss kremost med krydder/urter (kan sløyfes)

– 1 ts salt

– 1/2 tspepper

– Fullkornspaghetti til 2 porsjoner

Slik gjør du:

– Smelt smøret og rør inn hvetemelet.

– Ta kjelen av varmen og rør inn litt av melet. Rør til det er klumpfritt.

– Spe med resten av melken og kok opp under omrøring. Viktig å ikke ha for sterk varme her.

– La det småkoke i fem min.

– Kok spaghetti etter anvisning på pakken.

– Skjær kyllingen i biter og stek gyldne.

– Ha ost i sausen og smak til med krydder.

. Bland inn kyllingen og grønnsakene.

– Retten er ferdig når grønnsakene er varme.

– Ha spaghettien i en dyp tallerken og hell over saus med kylling og grønnsaker.

– Topp med nykvernet pepper og gjerne parmesan.