Sommerens beste frokost

En bedre sommerfrokost skal du lete lenge etter. Friskt, godt og mettende. Smaker utrolig godt på verandaen i solen med en kopp kaffe.

Jeg pleier å hakke forskjellige nøtter som jeg liker best og riste de litt i stekeovnen. Som regel lager jeg mye av gangen slik at jeg alltid har det stående klart til frokost eller lunsj. Sett ovnen på 180 grader. Spre hakkede nøtter utover en plate og rist i noen minutter. Pass bare på at du ikke brenner dem. Ha de over i en boks og frokosten blir enda mer lettvint 😉

Til 1 person, trenger du:

– 100-150 g gresk yoghurt naturell (Synnøve sin er super)

– ca 1 ss fun light, bringebær

– Frosne bringebær

– 1/2 kiwi

– 1/2 banan

– 1/2 nektarin

– 2 ss hakkede nøtter etter ønske (valnøtter, mandler, peanøtter, cashew)

Slik gjør du:

– Ha de frosne bærene i en bolle, bare så du skjuler bunnen.

– Skjær opp frukt i små biter.

– Hakk nøtter (om ikke du har de ferdig hakket fra før av).

– Knus de frosne bærene med hendene og ha i yoghurt og saft. Bland godt.

– Ha fruktbiter over og strø nøttene på tilslutt.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen min er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Jeg håper du vil ha glede av oppskriftene mine og at de kan være til inspirasjon.

Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply