Scones med banan og kokos

En litt annerledes scone, men fortsatt like lettvint og kjempe god. Grov og sunn, men med smak av kokos og søtet med banan. Smaker kjempe godt med philadelphiaost og litt honning, eller peanøttsmør 🙂

Til 6 scones, trenger du:

– 2,5 dl grovt hvetemel (kan bruke vanlig)

– 2 dl sammalt hvete, fint

– 2 ts bakepulver

– 1 ss sukker

– 3 ss flytende smør

– 2 dl melk

– 1 banan

– 2 dl kokos

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 220 grader.

– Bland sammen alt det tørre.

– Mos bananen med en gaffel og ha det i det tørre.

– Rør inn smør og melk til du har en seig deig.

– Ha deigen på en bakepapirkledd plate og klem den rund og flat. Ca. 2 cm tykk.

– Del kaken i 6 trekanter, men skjære bare nesten helt igjennom.

– Stekes midt i ovnen i 10-15 minutter.