Salat med karrikylling

Nå om sommeren frister det ofte ikke med varm mat, og det blir ofte salater til middag. Denne salaten smakte veldig godt en varm ettermiddag! Du kan selvfølgelig ha i nesten hva som helst i salaten din, her er hva jeg hadde i min. Hvis du ikke har smakt karri og banan sammen, anbefaler jeg deg virkelig å prøve dette. 🙂

Til en salatbolle trenger du:

Agurk

Paprika

Tomat

Crispisalat

Avocado

Banan

Litt usaltede peanøtter eller cashewnøtter

2 kyllingfileter

Karri, gurkemeie, chilipulver

Kesam blandet med f.eks. persille, hvitløk og paprikakrydder

Slik gjør du:

– Skjær kyllingen i mindre biter og stek den i en stekepanne. Tilsett krydder og la det stå mens du kutter grønnsakene.

– Kutt alle grønnsakene i passende biter.

– Bland kesam og krydder til en dressing.

– Ha alle ingrediensene til salaten i en bolle, eller anrett rett på tallerken.