Rask og barnslig pastarett :-)
Pastaretter er ofte både raske og enkle å lage, noe som er supert i en travel hverdag. Jeg kaller denne retten for en “barnslig pastarett” fordi den ofte faller i smak hos barn og jeg husker den godt selv fra egen barndom. Du kan selvfølgelig tilsette flere grønnsaker eller variere med kjøtt i denne retten.
[one_half]
Til 2 – 3 personer trenger du:
5 dl. ukokt pasta
1 chili
2 fedd hvitløk
200 g. skinkebiter eller kalkunbiter (bruk gjerne rester eller påleggsskinke)
100 g. frosne erter
Noen biter søltørkede tomater
2 dl. matyoghurt
Salt, pepper, basilikum
[/one_half]
[one_half_last]
Slik gjør du:
– Kok pastaen etter anvisning på pakken. Når det er igjen 5 – 7 minutter av koketiden, legger du oppi ertene og lar de koke med de siste minuttene.
– Finhakk chili og hvitløk og ha dette i matyoghurten. Krydre med salt, pepper og basilikum.
– Hell av pastavannet, slik at det er helt tør i kjelen med pasta og erter.
– Ha skinkebiter, yoghurtblandingen og de soltørkede tomatene i pastakjelen.
– Bland godt og varm opp.
[/one_half_last]
[fbcomments]
[/codesnippet]