Rask og barnslig pastarett :-)

Pastaretter er ofte både raske og enkle å lage, noe som er supert i en travel hverdag. Jeg kaller denne retten for en “barnslig pastarett” fordi den ofte faller i smak hos barn og jeg husker den godt selv fra egen barndom. Du kan selvfølgelig tilsette flere grønnsaker eller variere med kjøtt i denne retten.

[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[one_half]

Til 2 – 3 personer trenger du:

5 dl. ukokt pasta

1 chili

2 fedd hvitløk

200 g. skinkebiter eller kalkunbiter (bruk gjerne rester eller påleggsskinke)

100 g. frosne erter

Noen biter søltørkede tomater

2 dl. matyoghurt

Salt, pepper, basilikum

[/one_half]
[one_half_last]

Slik gjør du:

– Kok pastaen etter anvisning på pakken. Når det er igjen 5 – 7 minutter av koketiden, legger du oppi ertene og lar de koke med de siste minuttene.

– Finhakk chili og hvitløk og ha dette i matyoghurten. Krydre med salt, pepper og basilikum.

– Hell av pastavannet, slik at det er helt tør i kjelen med pasta og erter.

– Ha skinkebiter, yoghurtblandingen og de soltørkede tomatene i pastakjelen.

– Bland godt og varm opp.

[/one_half_last]

 

 

[posts_carousel title=”Nyheter i samme kategori” item_count=”12″ category=”all” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [codesnippet pb_margin_bottom=”yes” width=”1/1″ el_position=”first last”]

 

[fbcomments]

 

[/codesnippet]