Pastarett med mye smak

Pasta med forskjellig kjøtt og sauser går det mye av hjemme hos oss. Det er ofte raskt og enkelt å lage, og det smaker helt nydelig. Denne pastaretten kan du servere som den er, eller med en god salat og brød til.

Til 3 – 4 posjoner trenger du:

4 vårløk

1 gulrot

1 – 2 chili (tar du 2 chili, får du en nokså sterk pastarett)

1 toppet ts. fennikelfrø

1 ts. oregano

400 g. karbonadedeig

4 hvitløksfedd

1 boks hakkede tomater

Pasta (du velger mengde selv, men jeg brukte ca. 4 dl.)

Evt basilikumblader og revet parmesan på toppen

Slik gjør du:

– Rens og grovhakk vårløk, gulrot og chili, og kjør det raskt sammen i en foodprosessor.

– Rør i fennikelfrø og oregano.

– Kok pastaen som anvist på pakningen.

– Stek karbonadedeig sammen med grønnsaksblandingen.

– Press hvitløksfeddene ned i kjøttblandingen og ha i boksen med tomater.

– Sil av pastaen og ha den oppi pannen med saus. Bland godt sammen.

– Server 🙂