Pastarett med mye smak
Pasta med forskjellig kjøtt og sauser går det mye av hjemme hos oss. Det er ofte raskt og enkelt å lage, og det smaker helt nydelig. Denne pastaretten kan du servere som den er, eller med en god salat og brød til.
Til 3 – 4 posjoner trenger du:
4 vårløk
1 gulrot
1 – 2 chili (tar du 2 chili, får du en nokså sterk pastarett)
1 toppet ts. fennikelfrø
1 ts. oregano
400 g. karbonadedeig
4 hvitløksfedd
1 boks hakkede tomater
Pasta (du velger mengde selv, men jeg brukte ca. 4 dl.)
Evt basilikumblader og revet parmesan på toppen
Slik gjør du:
– Rens og grovhakk vårløk, gulrot og chili, og kjør det raskt sammen i en foodprosessor.
– Rør i fennikelfrø og oregano.
– Kok pastaen som anvist på pakningen.
– Stek karbonadedeig sammen med grønnsaksblandingen.
– Press hvitløksfeddene ned i kjøttblandingen og ha i boksen med tomater.
– Sil av pastaen og ha den oppi pannen med saus. Bland godt sammen.
– Server 🙂