Pannekaker med pulled pork

Store fylte pannekaker kan ikke bli feil!

Denne gangen må jeg innrømme at jeg kjøpte ferdigstekt pulled pork. Ettersom kjøttet må stå inne i flere timer er dette en helgemiddag hvis du skal lage alt fra bunnen av. Det er selvfølgelig aller best, så det blir det neste gang! Men en hurtigvariant får dere her 🙂

Til 2-3 personer, trenger du:

– Pulled pork, enten ferdigstekt eller hjemmestekt

Pannekaker:

– 2 dl sammalt hvete, fin

– 2 dl hvetemel eller fibra

– 5 dl melk

– 4 egg

– 1 ts salt

– hvitløkspulver og smør til steking

Saus:

– 1,5 ss soyasaus

– 1 dl kokte, hvite bønner

– 0,5 dl eplejus

– 3 ss sesamfrø

– 2 ts sambal oelek

– 0,5-1 ts kaffepulver

– 2 ss hvitvinseddik

3,5 ss flytende honning eller agavesirup

 

Slik gjør du:

– Visp sammen ingrediensene til pannekakerøren.

– Stek store pannekaker i litt smør. Ha på hvitløkspulver når de nesten har stivnet på den ene siden.

– Lag sausen ved å blande bønnene med eplejus.

– Ha i resten av ingrediensene og bruk en stavmikser for å få en glatt saus.

 

– Varm kjøttet slik det står på pakken.

 

Server pannekakene med sprø salat, pulled pork, granateple, saus og koriander. Pakk sammen som enn wrap og nyt 🙂

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.

Linda og Anniken