Fylte pannekaker

Pannekakefest

Helt krise her i huset om dagen, da komfyren streiket på onsdag. Det vil si TRE dager uten komfyr, og jeg som har ferie og masse baketid. Men men, får hvertfall sett meg ut masse jeg skal lage når vi får den nye komfyren på onsdag da 😉

Heldigvis kan jeg bruke platetoppen, slik at fredagskosen vår fikk vi jo hvertfall. Denne gangen ble det pannekaker med asiatiskpreget fyll og kokosyoghurt. Nydelig synes jeg, og Marius mente at denne burde alle prøve og glede seg til 🙂

Du trenger:

Pannekakerøre:

3 egg

1,5 dl hvetemel

1,5 dl sammalt hvete fin

6 dl melk

1-2 ss flytende smør

 

Fyll:

700 g strimlet svinekjøtt

1 pose valgfrie frosne grønnsaker

0,5 chili

1 tommelfinger stor ingefær

2 fedd hvitløk

sweet chili saus

fish saus

soyasaus

Slik gjør du:

– Rør sammen alle ingrediensene til røren og la svelle i 20 min.

– Stek kjøttet med ingefær, chili og hvitløk. Krydre med karri og pepper (eller annet krydder etter ønske). Ta det ut av pannen og stek grønnsakene.

– Bland kjøtt og grønnsaker. Hell over sausene og kok opp. Sett på lokk og hold varmt.

– Stek store pannekaker.

– Legg på fyllet og rull sammen.

 

Server med kokosyoghurt og hakkede peanøtter 🙂