Müsli

En enda enklere müsli variant enn de som allerede ligger ute. Akkurat like god, så får fort bein å gå på denne også. Den er smelt i sammen på under en time og du har en sunn og god frokost i noen dager 🙂

Til 1 stort glass, trenger du:

– 200 g store havregryn

– 150 g blandede nøtter – ta det du liker best

– 50 g blandede frø (gresskarkjerner, sesamfrø, linfrø, solsikkekjerner..)

– 50 g kokos

– 1 ts kanel

– 130 g tørket frukt (rosiner, tranebær, papaya..)

– 5 ss flytende honning

– 5 ss olivenolje

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 180 grader.

– Hakk nøtter og bland alt det tørre, bortsett fra frukten.

– Hell over honning og olje og bland godt.

– Ha alt over i en dyp langpanne med bakepapir.

– stekes på midterste rille i 25 minutter. Hvert femte minutt bør du ta ut pannen og røre om.

– Pass på at det ikke brenner seg.

– Avkjøl noe før du blander inn tørket frukt.

– Oppbevares i en lufttett boks eller glass/krukke.