Luksus til kveldsmat

Dette var bare helt nydelig! Vi hadde det som kveldsmat i går, men den kan fint lages som en dessert eller et mellommåltid. Kjempe sunt, masse proteiner, sunt fett og en helt fantastisk jordbærsaus for å toppe det hele.

Veldig enkel å lage og det er gjort på 123. Eneste som tar tid er at du må vente på at sausen skal kjølne litt.

Til 4 personer trenger du:

1 boks vaniljekesam

1 boks mager cottage cheese , 3 dl

400 g frosne jordbær

1 ss sukrin eller sukker

Valgfrie nøtter (pecan, pistasj, mandler, cashew)

Slik gjør du:

– Ha bærene i en kjele og sett på middels varme. Rør ofte og la bærene smelte helt.

– Smak deg fram med sukker, men ca. 1 ss.

– La koke i 5 minutter. Rør ofte.

– Trekk kjelen av pannen og brukk en stavmikser til å mose bærene til en jevn saus. Sett til avkjøling i kjøleskapet.

Sausen smaker aller best helt kald, men hvis du ikke klarer å vente (slik som meg) funket den bra lunka også;)

– Bland kesam og cottage cheese.

– Grovhakk nøttene.

– Når sausen er kald nok legger du kesamblandingen i bunn. Heller over saus og strør over nøtter.

Nydelig!

kesamblanding