Kyllingnuddelsuppe
Denne retten passer godt i en hektisk hverdag; den er superrask å lage! I tillegg inneholder den ingredienser som man ofte har i huset, så du slipper altfor mye handling. Bytt gjerne ut grønnsakene jeg har brukt, med noen andre du liker bedre eller har i kjøleskapet. 🙂
Til 2 personer trenger du:
5 dl. vann
1 hønsebuljongterning
1 chili, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
Ca. 1 ss. finhakket ingefær
1 ss. soyasaus
2 kyllingfileter i strimler eller 1/2 grillet kylling
Minimais, skåret i biter
Sukkererter, skåret i biter
150 g. nudler
Slik gjør du:
– Bland soyasaus, chili, hvitløk og ingefær i en liten bolle.
– Stek kyllingen raskt i en stekepanne og tilsette soyablandingen.
– Kok opp vannet og tilsett buljongterningen.
– Ha kyllingen over i buljongen.
– Kok opp og tilsett minimais, sukkererter og nudler.
– La det hele koke i ca. 3 min, slik at nudlene blir ferdig kokte og grønnsakene møre og sprø.