Kyllingnuddelsuppe

Denne retten passer godt i en hektisk hverdag; den er superrask å lage! I tillegg inneholder den ingredienser som man ofte har i huset, så du slipper altfor mye handling. Bytt gjerne ut grønnsakene jeg har brukt, med noen andre du liker bedre eller har i kjøleskapet. 🙂

Til 2 personer trenger du:

5 dl. vann

1 hønsebuljongterning

1 chili, finhakket

2 fedd hvitløk, finhakket

Ca. 1 ss. finhakket ingefær

1 ss. soyasaus

2 kyllingfileter i strimler eller 1/2 grillet kylling

Minimais, skåret i biter

Sukkererter, skåret i biter

150 g. nudler

Slik gjør du:

– Bland soyasaus, chili, hvitløk og ingefær i en liten bolle.

– Stek kyllingen raskt i en stekepanne og tilsette soyablandingen.

– Kok opp vannet og tilsett buljongterningen.

– Ha kyllingen over i buljongen.

– Kok opp og tilsett minimais, sukkererter og nudler.

– La det hele koke i ca. 3 min, slik at nudlene blir ferdig kokte og grønnsakene møre og sprø.