Kylling- og mangospyd med karri og kokos

Supre spyd på tapasbordet!

Her kan du godt bytte ut kyllingen med laks hvis du vil. Kan serveres som en liten rett på tapasbordet, eller som en egen middag med ris og salat.

Til 2 personer eller et tapasbord, trenger du:

– 2 kyllingfileter

– 2oo g mango

– 2 ss revet kokos

– 0,5 ts karri

– trespyd

Slik gjør du:

– Skjær kyllingen i mindre biter.

– Skrell mangoen og skjær i like store biter som kyllingen.

– Bland kokos og karri på et brett eller tallerken.

– Tre kylling og mango på spydene.

– Press spydene godt ned i karri og kokosblandingen.

– Stekes raskt i en varm panne.

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.

Linda og Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply