Kylling med yoghurt- og peanøttsaus
En kyllinggryte med smak av yoghurt, ingefær og peanøtter; veldig god! 🙂
Til 4 personer trenger du:
3 – 4 kyllingfileter
1 chili uten frø
2 cm fersk ingefær
2 fedd hvitløk
En liten håndfull fersk koriander (evt tørket)
1 ss. olje
5 ss. peanøttsmør
1,5 dl vann
1/2 kyllingbuljongterning
200 g. gresk youghurt/yoghurt naturell
Slik gjør du:
– Finhakk chili, ingefær, hvitløk og koriander.
– Kjør dette sammen i en stavmikser. Tilsett litt vann om nødvendig.
– Stek kyllingen i oljen i en stekepanne.
– Tilsett blandingen du hadde i stavmikseren og kok under omrøring i ett minutt.
– Tilsett peanøttsmør, vann, buljongterning og yoghurt.
– Kok opp og la det koke i 10 minutter.
– Serveres med ris og nanbrød.