Kylling med yoghurt- og peanøttsaus

En kyllinggryte med smak av yoghurt, ingefær og peanøtter; veldig god! 🙂

Til 4 personer trenger du:

3 – 4 kyllingfileter

1 chili uten frø

2 cm fersk ingefær

2 fedd hvitløk

En liten håndfull fersk koriander (evt tørket)

1 ss. olje

5 ss. peanøttsmør

1,5 dl vann

1/2 kyllingbuljongterning

200 g. gresk youghurt/yoghurt naturell

Slik gjør du:

– Finhakk chili, ingefær, hvitløk og koriander.

– Kjør dette sammen i en stavmikser. Tilsett litt vann om nødvendig.

– Stek kyllingen i oljen i en stekepanne.

– Tilsett blandingen du hadde i stavmikseren og kok under omrøring i ett minutt.

– Tilsett peanøttsmør, vann, buljongterning og yoghurt.

– Kok opp og la det koke i 10 minutter.

– Serveres med ris og nanbrød.