Kylling i yoghurt- og tomatsaus

Det går ofte i kylling hjemme hos oss. Det er godt, og det er ofte enkelt og raskt å lage. Tilbehøret varieres ofte, men denne sausen av yoghurt og tomater er en gjenganger. Har du noen hjemmelagde nanbrød liggende i fryseren, blir denne retten helt nydelig.

Til 3 personer trenger du:

2 kyllingfileter

1/2 løk

1 hvitløksfedd

1/2 rød chili

1 ss fersk ingefær

1 ss karripulver

1 boks hakkede tomater

1,5 dl. yoghurt naturell eller creme fraiche

1,5 ts. maizena

1 ts. sukker

Salt og pepper

Slik gjør du:

– Skjær kyllingen i passende biter og stek de raskt i en stekepanne.

– Finhakk løk, hvitløk og ingefær og tilsett dette.

– Ha i salt, pepper og karri, og bland godt.

– Hell i hakkede tomater og la det småkoke i 5 minutter.

– Ha i chili og sukker.

– Bland maizena inne i yoghurten/creme fraichen og ha dette i sausen.

– Rør godt og gi det hele et lite oppkok.

– Serveres med ris og nanbrød.