Kylling i kokosris

Har du prøvd å koke ris i kokosmelk før? Hvis ikke, burde du absolutt prøve det. Den blir kremete og supergod!

Til 3 – 4 personer trenger du:

3 – 4 kyllingfileter

2 ss. frisk ingefær, finhakket

1 stor bunt brokkoli

2 hvitløksfedd, finhakket

1 chili, finhakket

2 – 3 ss. soyasaus

3 dl. jasminris

1 boks kokosmelk (400 g.)

Slik gjør du:

– Skjær kyllingfiletene i tynne skiver.

– Rens brokkolien og del den ni små buketter. Skjær stilkene i skiver.

– Kok risen i kokosmelken og litt vann. Se på rispakken hvor mye væske du trenger. Jeg brukte 2 dl. vann.

– Stek kyllingskivene i litt olje til de er nesten gjennomstekte. Ha så i litt salt, ingefær og chili.

– Ta kyllingen opp av pannen og stek brokkolien i ca. 3 min.

– Legg kyllingen tilbake i pannen og ha i hvitløk og soyasaus. Bland godt.

– Server gjerne med litt ekstra soyasaus og chilisaus.