Kylling i kokosris
Har du prøvd å koke ris i kokosmelk før? Hvis ikke, burde du absolutt prøve det. Den blir kremete og supergod!
Til 3 – 4 personer trenger du:
3 – 4 kyllingfileter
2 ss. frisk ingefær, finhakket
1 stor bunt brokkoli
2 hvitløksfedd, finhakket
1 chili, finhakket
2 – 3 ss. soyasaus
3 dl. jasminris
1 boks kokosmelk (400 g.)
Slik gjør du:
– Skjær kyllingfiletene i tynne skiver.
– Rens brokkolien og del den ni små buketter. Skjær stilkene i skiver.
– Kok risen i kokosmelken og litt vann. Se på rispakken hvor mye væske du trenger. Jeg brukte 2 dl. vann.
– Stek kyllingskivene i litt olje til de er nesten gjennomstekte. Ha så i litt salt, ingefær og chili.
– Ta kyllingen opp av pannen og stek brokkolien i ca. 3 min.
– Legg kyllingen tilbake i pannen og ha i hvitløk og soyasaus. Bland godt.
– Server gjerne med litt ekstra soyasaus og chilisaus.