Kylling fylt med fetaost og pesto

Kyllingfilet kan du fylle med nesten alt. I dag falt valget på fetaost og pesto.

[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[one_half]

Til to personer trenger du:

2 kyllingfileter

2 ts pesto

Ca. 50 g. fetaost

Salt og pepper

[/one_half]
[one_half_last]

Slik gjør du:

– Mos fetaosten med en gaffel.

– Skjær en lomme i kyllingfiletene og legg et lag pesto og et lag fetaost inne i lommen.

– Hvis du vil ha litt mer farge på filetene dine kan du steke de raskt i stekepanna, ellers legger du de direkte i en ildfast form. Dryss over salt og pepper.

– Stek kyllingen i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.

– Mens kylling står i ovnene kan du lage tilbehøret. Du kan servere det meste til, som ris, pasta, poteter, salat. Jeg valgte å koke pasta og tilsette en ss pesto etter at vannet hadde rent av.

[/one_half_last]

[posts_carousel title=”Nyheter i samme kategori” item_count=”12″ category=”all” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply