Krydrede kyllingboller

Enkle, krydrede og sunne kyllingboller. Med bare 30 minutter på kjøkkenet har du tryllet fram en fantastisk pastarett som alle vil like. Kyllingbollene er saftige og har mye smak. Lager du til barn, kan det hende du skal droppe løken i sausen, eller bruke en stavmikser så klumpene blir borte. Jeg hadde bare purre i huset, men ble veldig godt det også.

 

Server gjerne med en frisk salat til.

[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[one_half]

Til 2-3 personer, trenger du:

Kyllingbollene:

400 g kyllingkjøttdeig

0,5 ts salt

1 egg

1/2 paprika

3/4 ts timian

3/4 ts oregano

3/4 ts koriander

olje/smør til steking

 

Tomatsaus:

1 boks hakkede tomater

1/2 løk eller 1/4 purre

1 fedd hvitløk

1 ss ketchup eller chilisaus

0,5 ts salt

litt kajennepepper om ønskelig

[/one_half]
[one_half_last]

Slik gjør du:

– Finhakk paprika.

– Bland kjøttdeig med krydder. Rør inn egg og paprika.

– Form små boller med to skjeer og stek de på en middels varm panne i litt smør. Sett til side.

– Finhakk løk og hvitløk.

– Ha tomater, ketchup, løk og hvitløk i en kjele og kok opp. La småkoke i 10 min. Mot slutten har du i bollene.

– Beregn 100 g spaghetti pr. person.

– Ha rykende varm spaghetti i en skål. Ha over kyllingboller. Krydre med nykvernet pepper og salt.

– Smaker veldig godt med revet parmesan eller annen ost på toppen.

[/one_half_last]

[posts_carousel title=”Nyheter i samme kategori” item_count=”12″ category=”all” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply