Kremet pastasalat med kylling og karri

På tapasbordet eller som tilbehør til spekematen.

Jeg hadde denne salaten ved siden av litt spekemat, men ser for meg at den vil være perfekt på tapasbordet/koldtbordet.

Til 4 personer, trenger du:

– 2 never pasta

– 2 never kokt/stekt kylling/kalkun

– 1/2 boks mais

– 1/2 paprika

– 1/2 boks kesam eller gresk yoghurt

– 2 store ss lettmajones

– ca 1 ss karri, men smak deg litt fram

– salt og pepper

Slik gjør du:

– Kok pasta al dente.

– Skjær kylling og paprika i små biter.

– Rør sammen kesam/yoghurt med majones og bland inn krydderet

– Rør inn kylling, mais, paprika og pasta.

– Sett kaldt til servering.

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.

Linda og Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply