Koteletter i tomatsaus

Enklere enn dette blir det ikke!

Denne retten har du klar på 15 minutter og jeg er ganske sikker på at den vil falle i smak for hele familien. Også de minste. Server med pasta eller spaghetti og en god salat. Bruk hvilken ost du vil, alt ettersom hva som er favoritten i heimen. Jeg brukte fetaost i dag. Du kan bruke vanlige koteletter eller beinfrie.

Til 4 personer, trenger du:

– 4 koteletter

– 1 boks hakkede tomater, gjerne med hvitløk

– 1 ts tørket oregano

– 1 ts tørket basilikum

– Salt og pepper

– ost etter ønske

– Grov pasta, beregn 85g tørr pasta pr person.

Slik gjør du:

– Brun kotelettene på hver side og krydre med salt og pepper.

– Hell over tomater og bland inn krydderurtene.

– La det småputre i 10 minutter.

– Kok pasta og lag en salat.

– Ha litt revet ost eller fetaost mot slutten av koketiden.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen vår er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Vi håper du vil ha glede av oppskriftene våre og at de kan være til inspirasjon.

Linda og Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply