Kjøttpudding med mais og paprika

Hjemmelaget kjøttpudding med gode overraskelser inni. Denne kan du servere med hva som helst. Poteter og brun saus, potetstappe og rosenkål, stua kål, ris, osv. Den smaker kjempe godt på brødskiven med sennep og sur agurk også.

Enkel å lage, ettersom den bare er å røre sammen. Bare vær obs på steketiden som er en hel time, slik at du ikke feilberegner tiden.. 😉

Til 4 personer, trenger du:

– 500 g karbonadedeig

– 1 ts salt

– 2 ss potetmel

– 1 egg

– 1/4 ts pepper

– 1/4 ts malt muskat

– 4 dl kald melk

– 1 liten boks med mais

– 1 paprika

Slik gjør du:

– Rør saltet godt inn i karbonadedeigen til deigen blir seig.

– Rør inn potetmel, egg og krydder.

– Rør inn litt og litt melk av gangen. Rør godt mellom hver gang.

– Rør til slutt inn mais og paprika.

– Smør en vanlig brødform (ikke liten) med smør og hell blandingen i formen.

– Sett formen i en langpanne og hell på vann til det dekker ca 1/3 opp på brødformen.

– Stekes på 180 grader, midt i ovnen i ca 1 time.