Hverdags indisk
Når man lager indisk trenger man ofte en haug av ingredienser, noe som skremmer mange i å prøve hjemme. Denne oppskriften er kjempe enkel og smaker veldig godt. Fant den faktisk på yoghurtbegeret og tenkte at denne måtte prøves.
Denne vil alle få til og det går kjempe raskt å lage. Smakte veldig godt med naanbrød, gjerne hjemmelagede, eller du kan ha ris til.
Til 3-4 personer trenger du:
3-4 kyllingfileter
1 beger matyoghurt
10 cherrytomater
1 ts malt nellik
1 ts malt koriander
En tommelfinger stor ingefær
1 paprika
1 løk
1 fedd hvitløk
0,5 dl vann
Salt og pepper
Frisk koriander
Slik gjør du:
– Skjær kyllingen i terninger.
– Hakk løk, hvitløk og ingefær. Skjær paprika og tomater i småbiter.
– Brun kyllingen i en dyp panne eller gryte. Tilsett krydderet og løken. Ha i tomater, ingefær og paprika.
– Sørg for at alt blir varmt før du heller i vannet og blander inn yoghurten. Varm alt opp mot kokepunktet, men det bør ikke begynne å koke. Smak til med salt og pepper.