Gratinert kyllingsandwich med nektarin og karridressing

Dette ble så utrolig godt at jeg bare måtte lage et innlegg på det. Jeg var hjemme alene og måtte improvisere meg fram til en middag av ting vi hadde i kjøleskapet, men dette skal virkelig lages igjen! Søtpotetvaffel (oppskrift her), Philadelphia, karridressing, kylling, nektarin og ost. Fantastisk kombinasjon!

Denne kan fint lages med vanlige brødskiver, rundstykker, baguetter, pizzabunner eller hva du måtte ønske.

Til 1 person, trenger du:

– 1 vaffel (oppskrift her)

– 1 liten kyllingfilet

– Philadelphia naturell

– Bergby sennep

– 1 nektarin

– karridressing*

– noen osteskiver

 

* Karridressing:

– noen skjeer yoghurt naturell

– karri, salt, pepper og en liten dasj sukker

Slik gjør du:

– Stek deg en vaffel, hvis ikke du har en i fryseren..

– Sett ovnen på 200 grader.

– Rør yoghurt sammen med krydder. Smak deg fram.

– Stek kyllingen  og krydre med salt og pepper . Skjær den i skiver.

– Smør Philadelphia på vaffelen og ha noen striper med sennep over.

– Skjær nektarin i tynne skiver og legg over osten.

– Ha på skiver av kylling.

– Ringle dressing over og legg osteskivene på toppen.

– Sett i ovnen i 10-15 minutter, til osten har smeltet.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen min er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Jeg håper du vil ha glede av oppskriftene mine og at de kan være til inspirasjon.

Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply