Fylte speltlomper

Denne retten ble til i dag, og den ble så god at jeg må dele den med dere. Så kjempe enkel å lage, få ingredienser og masse god smak. Lomper fylt med kylling, paprika og kesam, toppet med ost. Mmmmm…

Du må prøve!

Til 2-3 personer, trenger du:

6 speltlomper

1 grillet kylling

1 paprika

0,5 boks kesam

2 ss majones

ca 1 ts paprikakrydder

Nykvernet salt og pepper

2-3 dl revet ost

2 egg

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 200 grader.

– Rens kyllingen for bein og del i mindre biter.

– Skjær paprikaen i mindre biter og bland med kyllingen i en bolle.

– Ha i kesam, majones og krydder og bland godt. Smak deg fram om du treger mer krydder.

– Fordel fyllet på de 6 lompene og rull sammen. Legg de tett i tett i en ildfast form.

– Bland sammen eggene og den revne osten. Fordel på toppen av lompene. Ha nykvernet salt og pepper over.

– Sett i ovnen på midterste rille i ca 15 minutter.

– Server gjerne med en frisk salat.