Grov Club-foccachia

Skikkelig helgekos 🙂

Dette MÅ du bare prøve! Marius syntes det var så godt at han har allerede bestilt det til neste helg igjen.

Jeg lagde den med denne ekstra grove foccachiaen, men hvis du vil gjøre det litt enklere kan du selvfølgelig bare kjøpe en ferdig bakt hos bakeren. Ellers har jeg fylt på med det som er vanlig i en club sandwich + litt ekstra godsaker 🙂

Til 2 personer, trenger du:

– 2 store biter med foccachia

– 1 kyllingfilet

– 4-6 skiver bacon

– Noen skiver ost

– Aioli

– Ketchup

– 2 egg

– salat, tomat, agurk og paprika

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 240 grader og legg bacon utover et stekebrett med bakepapir. Stek i 8 minutter.

– Pisk eggene og stek de som en tynn omelett. Del den i fire deler.

– Stek kyllingen på sterk varme på begge sider og krydre med salt og pepper.

– Skru ned varmen og la den stå og gjøre seg ferdig i 10-15 minutter.

– La den få hvile litt, før du skjærer den i skiver.

– Del foccachiaen i to og smør et godt lag med aioli på hver side.

– Legg på kylling og ha litt ketchup over.

– Så er det bare å fylle på med de andre godsakene og legge toppen på igjen.

– Hvis du bruker cherrytomater, kan det være lurt å servere de ved siden av.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen vår er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Vi håper du vil ha glede av oppskriftene våre og at de kan være til inspirasjon.

Linda og Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply