Fargerik torskegryte

Skal si denne fikk ben å gå på! Lillemor spiste og spiste og spiste. Tydeligvis LITT mer glad i fisk enn mammaen sin..;) 800 g torsk med masse fine grønnsaker forsvant på kort tid og den minste ville bare ha mer, mer og mer.

Superenkelt å lage med frossen fisk, de grønnsakene du liker best selv, kokosmelk, currypaste og ris. Anbefales når maten skal stå fort på bordet.

Til 3-4 personer, trenger du:

  • 800 g torskefilet uten skinn og bein.
  • 1/2 blomkål
  • 1/2 brokkoli
  • Sukkererter
  • 2 paprika i forskjellig farger
  • 1 ss currypaste (rød)
  • 0,5 ss buljongpulver eller 0,5 terning
  • 1 boks kokosmelk
  • ris til servering, gjerne fullkorn

Slik gjør du:

  • Kok ris etter anvisning på pakken.
  • Skjær fisken i litt mindre biter, men ikke for små. Strø på litt salt.
  • Del paprika i strimler og blomkål og brokkoli i buketter.
  • Surr grønnsakene i litt olje til de blir myke.
  • Ha i currypaste, buljong og kokosmelk. Kok opp.
  • Legg i torskebitene og la gruten trekke under lokk i 5-10 min.
  • Server med ris.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen min er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Jeg håper du vil ha glede av oppskriftene mine og at de kan være til inspirasjon.

Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply