Enkle og raske nachos
Det er helg og tid for tacomiddag. Taco er noe de aller fleste liker, både store og små. Hvis du vil variere den vanlige taco-middagen, kan du prøve denne. Den er både enkel og rask å lage. Du kan stort sett fylle formen med det du liker best, eller det du har i kjøleskapet. Her kommer et forslag..
[one_half]
Du trenger:
400 g kjøttdeig/karbonadedeig
1 pose tacokrydder eller 2-3 ss hjemmelaget tacokrydder
1 paprika
1 boks ananasbiter
1 glass tacosaus
1 pose nachochips
Revet ost
Koriander (kan sløyfes)
[/one_half]
[one_half_last]
Slik gjør du:
– Sett ovnen på 200 grader.
– Stek kjøttdeigen og tilsett tacokrydder.
– Kutt paprika i biter.
– Smør en ildfast form og legg et lag med nachochips i bunn.
– Legg kjøttdeigen over nachochipsene, hell glasset med tacosaus over og tilsett paprika- og ananasbiter.
– Legg et nytt lag med nachochips og strø ost på toppen. Strø gjerne på litt koriander.
– Stekes i ovnen i ca. 10 – 12 minutter, til osten har smeltet og nachochipsene har fått litt farge.
Kan serveres med rømme/kesam, guacamole og salat.
[/one_half_last]
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!