Enkelt snadderkjøttbrød

Superenkelt kjøttbrød som du kan fylle med hva du vil. Ta det du har, men her er det jeg brukte denne gangen.

Server med salat, ris, stekte poteter eller hva du måtte ønske.

 

 

Til 2-3 personer, trenger du:

– 4-500 g karbonadedeig

– 1 ss god sennep

– 1-2 ss tørkede urter

– salsa eller ketchup

– chorizo (eller skinke)

– spinat

– revet ost

 

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 225 grader.

– Rør sammen karbonadedeig, krydder og sennep.

– Trykke deigen ut til en flat, firkantet kake på et bakepapir.

– Smør på salsa eller ketchup.

– Legg på spinat, skinke/chorizo og ost.

– Rull sammen.

– Stekes på midterste rille i ca 15 minutter.

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.

Linda og Anniken