Enkel hverdagspai

Pai er supert å lage, for du kan ha så mye godt oppi. Når du i tillegg kan bytte ut paideigen med tortillalefser, finnes det omtrent ikke en enklere rett. 🙂

 

[blank_spacer height=”30px” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[one_half]

Til en paiform trenger du:

400 g. karbonadedeig

2 fedd hvitløk

1 løk

1/2 – 1 chili

1 paprika

1 boks hakkede tomater

1 liten boks med bønner

1 ss spisskummin

1 ss oregano

1 ts pepper

4 – 5 tortillalefser

1 tomat

Revet ost

Enkel pai servert

[/one_half]
[one_half_last]

Slik gjør du:

– Kutt hvitløk, løk, chili og paprika i biter.

– Stek karbonadedeigen og tilsett hvitløk, løk, chili og paprika. La dette surre litt.

– Tilsett spisskummin, oregano, pepper og hakkede tomater.

– La dette koke i 10 – 15 min, til nesten all væsken er trukket inn.

– Legg tortillalefsene i en paiform (evt en ildfast form). Legg de slik at hele formen dekkes, også opp på kantene.

– Legg kjøttsausen i paiformen.

– Kutt tomaten i skiver og legg de over kjøttdeigen.

– Strø over revet ost.

– Stekes på 200 grader i ca. 15 min, til osten har smeltet.

[/one_half_last]

 

[posts_carousel title=”Nyheter i samme kategori” item_count=”12″ category=”all” show_title=”yes” show_excerpt=”yes” show_details=”yes” excerpt_length=”20″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply