Enkel hverdagslasagne med lomper og kyllingkjøttdeig

Enkel og veldig god hverdagslasagne. Her har jeg byttet ut pastaplatene med lomper. Det gir en utrolig god konsistens på lasagnen. Prøv du også 🙂

Til 2-4 personer, trenger du:

– 400 g kyllingkjøttdeig

– 1/2 løk

– 1 fedd hvitløk

– 1 gulrot

– 1 boks hakkede tomater

– krydder etter ønske

– 1/2 boks mager cottage cheese

– 1/2 boks mager kesam

– 2 store never spinat

– revet ost

– 4-6 lomper (gjerne spelt eller havre)

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 200 grader.

– Stek kyllingen med løk, hvitløk og gulrot. Krydre godt med det krydderet du liker best.

– Hell over tomater og la putre i noen minutter.

– Bland sammen cottage cheese og kesam og krydre med salt og pepper.

– Ha 1/3 av kjøttdeigen i en liten ildfast form. Legg på spinat, litt av kesamblandingen og dekk med lomper.

– Gjenta en gang til før du avslutter med kjøttdeig og resten av kesamblandingen (det skal være mest på toppen).

– Strø på ost.

– Stekes midt i ovnen til osten er smeltet og gylden, 20-30 minutter.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen min er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Jeg håper du vil ha glede av oppskriftene mine og at de kan være til inspirasjon.

Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply