En annerledes lasagne

Lasagne er supergodt, men det tar litt tid å lage. Når jeg ikke har så god tid, hender det at jeg tar denne varianten i steden. Sunnere enn vanlig lasagne er den også, noe som bare er et stort pluss. 🙂

Til 3 – 4 porsjoner trenger du:

400 g. karbonadedeig

2 boks tomatpure

2 hvitløksfedd, finhakket eller most i en hvitløkspresse

1 liten løk, finhakket

1 – 2 ts oregano

1 – 2 ts basilikum

1 squash

1 – 1 1/2 boks cottage cheese

Revet ost

Slik gjør du:

– Skjær squashen på langs med en ostehøvel.

– Legg squashskivene utover et kjøkkenpapir og strø litt salt over. La dette ligge i 15 min.

– Det vil nå trekke seg ut en del vann fra squashen. Tørk av dette med et papir.

– Stek karbonadedeigen og tilsett tomatpure, hvitløk, løk og krydder. La dette putre et par minutter.

– Bruk en ildfast form og legg et lag med kjøttsaus i bunn. Legg så et lag  med squash og avslutt med cottage cheese. Gjenta dette en gang til.

– Strø litt revet ost på toppen.

– Stekes på 200 grader i 30 – 40 minutter.

– Serveres med en god salat.