Eggewrap med kylling
Hvis man har spist mye brødmat en dag kan det være greit å få i seg noe uten mel til middag eller kvelds. Denne wrapen lages av egg så den er helt fri for gluten også. Det er flere og flere som ikke tåler dette, så greit å ha noe å variere med. Disse er kjempe gode og kan fylles med hva du måtte ønske eller ha i kjøleskapet. Denne har jeg laget med kremet kylling.
Det høres kanskje avansert ut å skulle lage egen wrap, men det går utrolig fort. Jeg tør å påstå at maten kan være klar på 15 min. Enkelt og greit på travle hverdager 🙂
[one_half]
Til 1 wrap trenger du:
2 egg
1 ss fiberhusk
3 ss melk
litt grillkrydder
½ – 1 stekt kyllingfilet eller ¼ grillet kylling.
3 ss philadelphia light
1 ss lett majones
salatstæsj etter ønske, jeg hadde denne gangen agurk, paprika, mais, tomat og salat.
[/one_half]
[one_half_last]
Slik gjør du:
- Pisk sammen alle ingrediensene til wrapen.
- Stek i litt smør på middels varme. Snu når den har stivnet på toppen og stek ferdig. Avkjøl.
- Skjær kyllingen i biter. Rør sammen ost og majones. Krydre med salt og pepper og bland inn kyllingen.
- Skjær paprika, agurk og tomat i små biter og strimle salaten.
- Legg kyllingen og salaten på wrapen og rull sammen.
[/one_half_last]Oppskriften
Trackbacks & Pingbacks
[…] Wrap med kylling […]
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!