Coleslaw, det perfekte tilbehør!

Hvis du skal grille i helgen er dette tilbehøret du bør lage! 🙂

Til 3-4 personer, trenger du:

– 1 liter finstrimlet kål

– 2 revne gulrøtter

– nesten 1 dl lett majones

– 1 ss sukker

– 1,5 dl mager kesam eller gresk yoghurt naturell

– 1-2 ss sitronsaft

– salt og pepper

Slik gjør du:

– Bland sammen majones, sukker og kesam. Smak til med sitron, salt og pepper.

– Rør inn kål og gulrot og la stå kaldt til servering.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen min er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Jeg håper du vil ha glede av oppskriftene mine og at de kan være til inspirasjon.

Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply