Chips av tacolefser

Sunnere fredagsdigg 🙂

Det er onsdag, du har lyst på noe digg, men chips skal vel ikke spises på en hverdag? Prøv disse som er laget av tortillalefser (helst grove). De er hvertfall bedre enn den usunne chipsposen fra butikken. Du kan også lage de av speltlomper, som er enda litt sunnere igjen.

Prøv de med en dip av kesam med krydder, guacamole eller salsa. Eller hvorfor ikke som nachos?

Til 1 stor bolle, trenger du:

– 1 pakke tortillalefser eller lomper

– krydder etter ønske (vi brukte paprika og chili)

 

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 225 grader.

– Skjær lefsene i snipper og legg de utover et stekebrett med bakepapir.

– Strø med ønsket krydder.

– Sett de inn på midterste rille i 3-4 minutter. Mot slutten kan du sette på grillfunksjonen for å få de skikkelig sprø. Pass på så de ikke brenner seg. De blir sprøere når de har fått vært ute av ovnen i et par minutter.

 

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.

Linda og Anniken