Burrito med kylling og bønner

Lettvint kosemat til hverdags og helg.

I skikkelige burritos er ris en del av fyllet, så kok gjerne litt ris og bland sammen med tomatsausen før du fyller tortillaene. MEN, det er absolutt ikke nødvendig. De smakte nydelig uten også.

Vi hadde disse på onsdag og koste oss som det skulle vært helg med mini i seng og sen middag. Det beste var jo at det ble en til overs som jeg kunne ha med meg til lunsj dagen etter også;)

Til 3-4 personer, trenger du:

– 2 kyllingfileter

– 1 boks kidneybønner

– 1/2 boks mais

– 1 boks hakkede tomater, gjerne med chili

– 1/2 løk

– revet ost

– spisscummin, malt koriander, paprikapulver, salt og pepper

– 4 grove tortillalomper

 

Salat og kesam til servering.

Slik gjør du:

– Sett ovnen på 200 grader.

– Finhakk løken og skjær kyllingfileter i biter.

– Stek løk og kylling sammen.

– Krydre godt og hell over tomatene.

– Ha i mais og bønner og la putre i noen minutter.

– Fyll tortillaene med tomatblandingen og rull de sammen.

– Legg de tett i tett i en ildfast form.

– Hvis du har noe av tomatblandingen til overs, heller du det bare over, før du strør med revet ost.

– Stek på midterste rille i ca 20 minutter, eller til osten er gylden.

– Server med en god salat, kesam og gjerne guacamole.

Dette er en matblogg med alt fra enkle hverdagsretter til mer avanserte festmåltider. Innstillingen vår er at maten skal være sunn og næringsrik, og være laget fra bunnen av. Du vil også finne oppskrifter på kaker, gjærbakst og annen helgekos.

Vi håper du vil ha glede av oppskriftene våre og at de kan være til inspirasjon.

Linda og Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply