Brokkolisalat

Nydelig tilbehør til stekt eller grillet kjøtt
Super enkel å lage og smaker kjempe godt. Hvis du er glad i løk kan du tilsette en liten rødløk i små biter også, men jeg synes den er aller best uten.
Jeg serverte den med grillet oksekjøtt og søtpotetfries denne gangen. Nydelig!
Til 4 personer, trenger du:
– 1 brokkoli
– 2 dl lettmajones
– 1 ss sukker
– 1 ss hvitvinseddik
– 1 pakke bacon
– 50 g rosiner
– 30 g ristede pinjekjerner
Slik gjør du:
– Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i 10 minutter, eller stek sprøtt i en panne. Avkjøl på tørkepapir.
– Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne, eller bruk ferdig ristede.
– Bland sammen majones, hvitvinseddik og sukker.
– Skjær brokkoli i små biter og bacon i strimler.
– Ha brokkoli, bacon, pinjekjerner og rosiner i majonesblandingen og bland godt sammen.
– Voila, ferdig til servering!

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.
Linda og Anniken
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!