Brokkolisalat

Nydelig tilbehør til stekt eller grillet kjøtt

Super enkel å lage og smaker kjempe godt. Hvis du er glad i løk kan du tilsette en liten rødløk i små biter også, men jeg synes den er aller best uten.

Jeg serverte den med grillet oksekjøtt og søtpotetfries denne gangen. Nydelig!

Til 4 personer, trenger du:

– 1 brokkoli

– 2 dl lettmajones

– 1 ss sukker

– 1 ss hvitvinseddik

– 1 pakke bacon

– 50 g rosiner

– 30 g ristede pinjekjerner

Slik gjør du:

– Legg bacon utover et stekebrett med bakepapir og stek i ovnen på 200 grader i 10 minutter, eller stek sprøtt i en panne. Avkjøl på tørkepapir.

– Rist pinjekjerner i en tørr stekepanne, eller bruk ferdig ristede.

– Bland sammen majones, hvitvinseddik og sukker.

– Skjær brokkoli i små biter og bacon i strimler.

– Ha brokkoli, bacon, pinjekjerner og rosiner i majonesblandingen og bland godt sammen.

– Voila, ferdig til servering!

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.

Linda og Anniken

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply