Bakt søtpotet med kyllingfyll
Søtpotet er utrolig godt i alle slags former. Her har du en bakt variant med kylling, bacon og pesto. Superenkelt å lage og helt fantastisk godt! Server med en stor salat med masse godt og topp med litt kesam så har du et lite festmåltid 🙂
Til 2 personer, trenger du:
– 2 store søtpoteter
– 400 g kyllingkjøttdeig
– 1 pakke bacon
– pesto
– kesam
– salatstæsj etter ønske
Slik gjør du:
– Sett ovnen på 200 grader.
– Vask potetene godt og prikk de med en gaffel.
– Sett de på bakepapir på midterste rille i 1 – 1,5 time.
– Klipp bacon i små biter og stek i en varm panne med kjøttdeigen.
– Krydre godt med ønsket krydder; chili, pepper, paprika, salt.
– Lag en god salat etter ønske. Forslag: salat, ruccola, agurk, mais, ananas, paprika, tomat, avokado, blomkål, usaltede peanøtter, tranebær og olivenolje.
– Skjær et snitt i poteten og fyll med kjøttdeigen, pesto og kesam.

Sunn og Mett er har som mål å tilby variert kost laget helt fra bunnen av. Vårt hovedfokus er at maten skal være sunn eller ihvertfall sunnere da vi elsker å lage desserter. Del gjerne våre innlegg og lik oss på Facebook.
Linda og Anniken