Anniken`s kylling spesial ;)
Dette er helt klart den beste pastaretten jeg lager hjemme. Saftig kyllingfilet med tomatsaus, mozarella og fersk pasta, toppet med masse parmesan. Det skal mye til for å slå denne. Enkelt å lage er det også. Det meste gjør seg selv i ovnen. Velg en grov taglitelle eller pasta så blir retten mer næringsrik og bedre for deg.
[one_half]
Du trenger:
3-4 kyllingfileter
1 boks hakkede tomater
1-2 fedd hvitløk
chili om du vil, tørket eller finhakket
basilikum tørket eller frisk
salt og pepper
1 fersk mozarella (100g)
Parmesan
Grov taglitelle, helst fersk
[/one_half]
[one_half_last]
Slik gjør du:
– Hell tomatene i en liten kjele og kok opp. Ha i krydder og la småkoke i ca. 15 min.
– Stek kylling raskt i litt smør eller olje. Krydre med salt og pepper.
– Ha de over i en smurt ildfast form.
– Hell over tomatsause.
– Skjær mozarella i skiver og spre utover filetene. Strø over litt revet parmesan.
– Stekes på 180 grader i ca. 20 min.
– Kok pasta slik det står på pakken.
– Ha taglitelle i bunn på en dyp tallerken. Legg på en kyllingfilet. Pass på at du får med en del av den gode sausen. Strø gjerne på litt usaltedet peanøtter, og kanskje litt ekstra parmesan 😉
[/one_half_last]Oppskriften
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!